Wat wil jij met je leven? Vitaliteitscoaching bij Jaap's Gym.

Coachen, ook voor niet bewegers!

Coachen bij Jaap's Gym is niet alleen voor bewegers. Van slaapproblemen tot stress management, van prestatie verbeteren tot meer tevredenheid ervaren in je leven, van wilskracht vergroten tot je omgeving zo inrichten dat je niet de fout in kan gaan, van het aanleren van goede gewoontes tot het afleren van slechte gewoontes, wij kunnen samen met jou aan het werk!

Vitaliteit, wat maakt het leven de moeite van het leven waard?

Vitaliteit is een lastige term en wordt vaak verward met de term leefstijl. Leefstijlcoaching is vooral gericht op gezondheid, waar vitaliteitscoaching veel verder gaat dan dat. Wij werken samen met jou naar de gestelde doelen die jouw leven gaan verbeteren.

Vaak weten we prima wat gezond en ongezond is, maar kunnen we ons er op één of andere manier niet toe zetten. Hier komt Vitaliteitscoaching ook om de hoek kijken.

De juiste voorwaarden creeren:

Voordat we bezig gaan met je doelen gaan we kijken of de voorwaarden die nodig zijn voor verandering er zijn. Deze voorwaarden zijn enorm belangrijk waar het gaat om verandering van gedrag en maken het uiteindelijk makkelijker om je doelen te behalen. Niet alleen voor de doelen die je nu stelt, maar ook voor verderop in het leven.

“Amateurs willen altijd alles goed doen, professionals zorgen er gewoon voor dat het nooit fout kan gaan”

- Leroy Naarden

Voorwaarden om te veranderen:

Stress:

Een belangrijke beslisser in het behalen van doelen. Mensen met minder stress hebben meer wilskracht en zullen veel sneller bepaalde gewoontes op kunnen bouwen. In een 6 wekelijkse cursus leren we je de stress niet te verminderen, maar te managen. Stress, zo zijn wij van mening, is niet altijd negatief en kan gebruikt worden voor persoonlijke groei.

Slaap:

de meest onderschatte voorwaarde die er is. Het belang van slaap voor wilskracht is enorm. Wij zullen met behulp van verschillende tools kijken hoe we je slaap kunnen verbeteren zodat het traject van verandering veel duidelijker, maar vooral makkelijker, ingezet kan worden.

Beweegarmoede:

Een tekort aan bewegen geeft minder wilskracht. Je hoeft echt niet een "trainingsbeest" te worden om de voordelen van beweging te pakken. Twee keer per week is al voldoende om hier de vruchten van te plukken. Het liefst bewegen in de natuur, dat brengt extra voordelen met zich mee.

Spelen:

Iets doen waar de activiteit belangrijker is dan het doel, kortom: Spelen. We gaan samen op zoek naar wat voor jou spelen is. Spelen is een belangrijke voorwaarde om verandering mogelijk te maken. Het geeft extra rust en vooral ook veel plezier!

Jaapsgym Vitaliteit ontspanning

Vitaliteitscoaching, doelen halen bij Jaap's Gym:

€140,- Per maand
  • Twee uur per maand samen doelen halen
  • Wat echt waarde heeft meer toepassen in je dag/week/jaar
  • Verandering door het verlagen van drempels
  • En door de juiste voorwaarden te creeren

Coachen bij Jaap's Gym. Ons aanbod:

Er is geen quick fix. Wij gaan voor resultaat en de tools creeren waardoor jij de rest van je leven verder kan met doelen halen. Ons traject: "Vitaliteitscoaching" is een lange termijn aanpak. In deze periode leren we je je doelen verkennen, de juiste voorwaarden creeren (stress managen, slaap verbeteren, spelen) deze doelen te halen, en misschien nog wel belangrijker, gewenst gedrag vol te houden!