Topsport bij Jaap's Gym

Wordt beter in je sport!

Krachttraining gericht op jouw sport?

Waterpolo Jaaps gym

Analyse van sportspecifieke beweging

Beweegketens in plaats van individuele spieren

Voor teams en individuen

Nauw contact met de trainer/coach

Topsport bij Jaap's Gym aan het woord:

“Jaap houdt rekening met de belangrijke wedstrijden, het seizoen en de resultaten. Er wordt hard getraind, maar ook worden er regelmatig hersteltrainingen gedaan en er wordt gelet op de individu. De sport komt boven alles en bij Jaap’s Gym zie je dat terug. Er wordt weinig risico genomen in de oefeningen en de uitleg/kwaliteit van de trainers is top! Resultaten zijn duidelijk. We hebben nu al heel wat seizoenen een samenwerking met Jaap’s Gym en zijn uitermate tevreden.”

TOM, TRAINER OZ&PC (waterpolo eerste klasse) IN OLDENZAAL

“Jaap's Gym is een veelzijdige gym waar krachtsport wordt gecombineerd met kwaliteit en plezier in bewegen. Met de nodige kennis van beweegketens, voeding maar ook revalidatie zorgt Jaap's Gym er voor ieder een passend schema gemaakt kan worden. Zoek jij een nieuwe en leuke uitdaging, dan is dit je adres.”

TON, FYSIOTHERAPEUT EN TOPSPORTER

Een andere blik op beweging

Als sporter wil je graag beter presteren in je sport, maar wat kun je nog meer doen dan alleen het beoefenen van je sport om beter te worden?

Jaap’s Gym verzorgt krachttraining gemaakt voor sporters. Verenigingen en individuen kunnen bij ons terecht voor een krachtprogramma, maar niet zomaar een krachtprogramma!

Wij kijken naar de bewegingen die uitgevoerd worden in de sport en vertalen deze naar bewegingen in krachttraining. Zo word je precies daar sterker en vaardiger waar het nodig is voor je sport!

Door niet te kijken naar individuele spieren, maar naar de beweegketens die nodig zijn voor de sportbewegingen, kunnen wij als geen ander sportteams, maar ook individuele sporters, naar een hoger niveau tillen. Wij zien krachttraining als coördinatietraining onder weerstand en vanuit die unieke kijk halen wij hele goede resultaten.

Olympisch gewichtheffen

Jaap's Gym is ook prima geschikt voor olympisch gewichtheffers. Door meerdere cursussen te volgen op dit gebied hebben wij de kennis en expertise in huis om dit zowel als onderdeel te geven, als het in je krachtprogramma te verwerken wanneer dit erom vraagt. Een extra mogelijkheid om je beter te laten bewegen dus!

Wordt beter in je sport!

Ben jij een serieuze sportbeoefenaar die graag wil verbeteren in je sport? Of ben jij trainer van een sportteam op zoek naar iemand die graag meedenkt over krachttraining? Vul hieronder je sport in zodat wij alvast voorbereid contact met je kunnen opnemen:

Voer a.u.b. uw naam in
Vul alstublieft een bericht in.