Revalidatietraining bij Jaaps gym

Blijf niet langer met pijn rondlopen!

Neem contact op en kijk wat we voor jou kunnen betekenen

Expert in chronische gewrichtspijn

Onderhandelen met het Centraal Zenuw Stelsel

Begeleiding omtrent zwangerschap

Eerste consult gratis

Chronische gewrichtspijn:

Mensen
begeleid naar een leven met minder, of geen pijn.

Pijn heeft niets te maken met spieren, botten of gewrichten. Pijn speelt in de hersenen, het centraal zenuwstelsel en de zenuwen. Door middel van het onderhandelen, omzeilen en herprogrammeren van de hersenen en het centraal zenuwstelsel bestrijden wij bij Jaap's Gym de pijn (lees hier meer).

(Pijn)klachten na zwangerschap:

%
vrouwen die (pijn)klachten ervaren in het eerste jaar na de bevalling

Klachten tijdens of na de zwangerschap worden vaak gezien als normaal, terwijl het vaak niet of nauwelijks nodig is. Bevallen, en de weg ernaartoe, is een hele intensieve ervaring voor het lichaam.

Juist hierom is goede begeleiding in training essentieel: Om zowel goed de bevalling door te komen en vooral ook na de tijd belastbaar en klachtenvrij zijn.

Jaaps Gym biedt deze begeleiding! ondertussen hebben wij al meer dan 20 vrouwen kunnen helpen tijdens en na hun zwangerschap om geheel klachtenvrij door het leven te gaan, zelfs als de klachten al jaren oud zijn!

 

Reviews revalidatietraining:

"Na twee en een half jaar rondgelopen te hebben met pijn in mijn rechtervoet en been wist ik niet meer wat ik ermee aan moest. Door een tip van mijn trainer ben ik bij Jaap terecht gekomen. Waar de fysio geen weg wist, had Jaap het antwoord al in 30 minuten! Hij heeft mij oefeningen meegedaan en na 20 dagen was er heel erg goed resultaat.

Mijn pijn onder de voet is 80% van de tijd niet meer aanwezig. Als ik pijn heb is het minimaal. De pijn in het been is helemaal verdwenen. Soms bij het sporten voel ik dat het terug komt, maar dan doe ik de verkregen oefeningen en het is weer weg.
Ik kan weer wandelen en een gewone training mee doen. Ik ben super blij!"

CAROLIN, VOORHEEN CHRONISCHE VOETKLACHTEN

"Pijn was er altijd, soms wat meer, soms wat minder. Verschillende fysiotherapeuten boden geen resultaat. Jaren heb ik ermee gelopen en mijn sport kon ik niet meer beoefenen omdat de pijn daar echt te erg van werd. Bijna had ik het opgegeven, totdat een vriendin mij attendeerde op Jaap’s Gym.

Ik heb in totaal anderhalf jaar revalidatietraining afgenomen en heb in die tijd enorme verbetering ervaren! Het was hard werken en soms ook best eng, maar de pijn in mijn schouder is verdwenen!

Nu ben ik er nog te vinden voor Pilates en heb ik ondertussen zelfs mijn oude sport weer opgepakt. Dit resultaat had ik zelfs niet verwacht!"

LIENEKE, VOORHEEN CHRONISCHE PIJN AAN DE SCHOUDER

"Al meer dan vijf jaar liep ik met klachten aan de achillespezen. Bewegen ging erg moeilijk en toen bleek dat ik geen squat kon uitvoeren tijdens het beginnen met trainen van een kennis, wees deze persoon mij de goede kant uit, naar Jaap’s Gym.

Ruim een jaar heb ik revalidatietraining afgenomen onder begeleiding van Jaap. Het begin ging moeilijk, maar ik bleef doorgaan en Jaap bleef zoeken naar bewegingen die goed gingen.

Het laatste half jaar werden deze bewegingen gevonden en ging het razendsnel. Nu til ik belachelijk zware gewichten op met powerliften en heb ik met de Kettlebellsport mijn eerste medaille gewonnen!

Last van de achillespezen is er nog soms, maar ik weet wat ik hieraan kan doen en de pijn neemt vrijwel direct weer af. Ik kan iedereen die chronische pijn heeft Jaap’s Gym aanraden!"

RENATE, LAST VAN DE ACHILLESPEZEN? NU NIET MEER!

“Het laatste nieuws dat ik kreeg was dat de orthopeed me niet wilde opereren omdat ik te jong was. De moed zakte me in de schoenen, totdat mijn vader me wees op Jaap’s Gym. Jaap wist hem namelijk te vertellen dat hij er wel wat mee dacht te kunnen.

Inmiddels ben ik een half jaar elke week aanwezig voor mijn revalidatietraining en de pijn is van een “zes” nu gehalveerd naar een “drie”. Sommige dagen voel ik de knie zelfs bijna niet. Jaap neemt de tijd voor je en bouwt bewegingen telkens uit. Wanneer ik binnenkom met veel pijn, dan gaan we eerst de pijn terugbrengen voordat we bewegen, is de pijn er bijna niet, dan starten we meteen.

Ik ben erg benieuwd naar wat de komende tijd brengt, maar heb er hoop in dat ik op termijn weer pijnvrij kan bewegen!”

MATHIJS, EEN VERSLETEN KNIE - ELKE DAG PIJN

Pijnvrij bewegen:

voor veel van ons is het vanzelfsprekend, maar voor sommigen is dit een hele duidelijke wens. Vaak lopen mensen maanden, of zelfs jarenlang met pijnklachten rond en kan het reguliere traject geen oplossing bieden. Voor deze mensen is er revalidatietraining bij Jaap's Gym. Wij dealen met pijn, en zijn hier verdomd goed in.

Zo overtuigd zijn wij van onze methode

dat ons eerste consult volledig kosteloos is als u niet direct geholpen bent.
In dit consult gaan wij kijken of wij iets voor u kunnen betekenen en gaan we de eerste lijnen alvast uitzetten.

Blijf niet langer met uw pijn rondlopen:

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.