Personal training bij Jaap’s Gym

Personal training is een effectieve manier om je (fitness) doelen te bereiken, omdat het programma specifiek op jou is afgestemd en er oprechte en echte aandacht wordt besteed aan jouw persoonlijke behoeften en doelen.

Bij ons staat de persoon centraal en daarom bieden wij persoonlijke trainingen aan die gericht zijn op het behalen van jouw doelen. Dit kan bij ons in Oldenzaal, maar ook met personal training op afstand.

Wij zijn beweging. Wij zijn geen cheerleaders of babysitters, maar specialisten op zoek naar de beste methodiek! Ons doel is om jou de best mogelijke training te geven, waarbij we gebruik maken van de nieuwste inzichten en technieken. We gaan voor een effectieve en resultaatgerichte training, waarbij jij centraal staat.

Het maakt niet uit of je sterker wilt worden, slanker, gezonder of gelukkiger wilt zijn, of dat je meer zelfvertrouwen wilt krijgen, op je handen wilt kunnen staan, pijnvrij wilt bewegen, of gewoon weer plezier wilt krijgen in bewegen. Wij helpen je om deze doelen te bereiken.

Onze personal trainers zijn professionals die jou begeleiden bij het behalen van jouw fitnessdoelen. Zij hebben een brede kennis van verschillende trainingsmethoden en passen deze kennis toe op jouw specifieke situatie. Ze zorgen ervoor dat jij op een veilige en verantwoorde manier traint en daarbij het beste uit jezelf haalt.

aandacht trainer
Personal training trainer

Werken volgens de IMPACT-Methode

In onze training werken we met de IMPACT-methode, oftewel individuele progressieve training. We beginnen altijd bij het begin en het begin is bewegen.

Goed bewegen geeft vrijheid, zorgt voor betere prestaties en vermindert het risico op blessures. Goed bewegen moet je daarom functioneel trainen om een solide basis te ontwikkelen.

Welk materiaal je ook gebruikt, welke lessen je ook volgt: eerst leren bewegen (zorgen dat alles goed functioneert), dan belasten (kracht, conditionering en uithoudingsvermogen opbouwen) en tot slot beproeven (de grenzen opzoeken, nieuwe dingen leren en competitie).

Personal training of Groepsles, wat nog meer?

Bij ons kun je terecht voor individuele trainingen of in groepsverband, afhankelijk van jouw wensen en behoeften. We hebben een breed scala aan trainingsmogelijkheden, van krachttraining tot mobiliteit, van uithoudingsvermogen tot coördinatieverbetering.

bij ons ben je aan het juiste adres als je op zoek bent naar persoonlijke aandacht, effectieve trainingen en professionele begeleiding. Jouw doel is ons doel

Bovendien bieden wij niet alleen personal trainingen aan, maar ook voedingsadvies. Met juiste voeding bereik je de doelen sneller! Daarom helpen wij je ook bij het aanpassen van jouw eetpatroon en geven we je advies over hoe je jouw voeding optimaal kunt afstemmen op jouw trainingen.

Samen zorgen we ervoor dat jij jouw fitnessdoelen bereikt!

Jaaps_Gym_086

Klaar om Jaap's Gym te ervaren?

Neem vooral contact met ons op voor de mogelijkheden.