MAXDAG 2024: De powerliftmeet bij Jaaps Gym!

powerlift meet, backsquat deadlift benchpress

24 Maart 2024

Start eerste lift: 10.00

Eekboerstraat 28J te Oldenzaal

Kosten leden: 15,-
Kosten niet leden: 30,-

Dag
Uur
Minuut
Seconde

Goede voornemens? Begin nu vast.

Goede voornemens worden altijd aan het begin van het jaar genomen. Wij vinden dat best jammer en willen nu al samen met je werken aan goede gewoontes! MAXDAG is een manier om dit te doen en MAXDAG 2024 staat alweer gepland voor 24 maart. Zodat je al snel resultaat hebt van je goede voornemens en nu alvast met de voorbereidingen kan starten en goede gewoontes kan opbouwen!

MAXDAG wordt georganiseerd met als doel onze leden een duidelijk resultaat te geven voor het harde werken, een duidelijk doel te geven voor de training en, door middel van een plan, te werken aan consistentie en goede gewoontes opbouwen.

Niet leden zijn uiteraard ook meer dan welkom!

MAXDAG is een powerliftmeet. Deelnemers krijgen de kans om op drie onderdelen (de backsquat, de benchpress en de deadlift) heel veel kilo's te verplaatsen met 1 herhaling. Hiervoor krijgen ze drie pogingen per onderdeel.

Waar powerliftwedstrijden nogal eens intimiderend over kunnen komen, is de MAXDAG een ideaal moment om samen een feestje te maken van je getilde kilogrammen!

MAXDAG is ideaal voor beginners, maar ook aantrekkelijk voor de powerlifter die graag zijn eerste wedstrijden wil gaan tillen. Aangezien wij op eenzelfde manier de liften goedkeuren als wanneer je op een wedstrijd zou tillen. Dezelfde regels (afgezien van kledingvoorschriften), maar dan informeel en gezellig.