Bedrijfsfitness in Oldenzaal

Uw bedrijf vol vitaliteit:

De gelegenheid bieden aan uw medewerkers om te bewegen bij Jaap's Gym?

Vitaliteit, daar hoort beweging bij!

een zittend beroep tegengaan.

De batterij opladen na je werkdag.

Vitaliteit gaat verder dan alleen beweging!

Deze bedrijven gingen u voor:

Bedrijfsfitness, ook wel bekend als fitness voor bedrijven, is een geweldige manier om werknemers in beweging te krijgen en hun gezondheid te verbeteren. Bij ons bieden we bedrijfsfitnessprogramma's aan die speciaal zijn ontworpen om aan de behoeften van uw bedrijf te voldoen.

Onze programma's zijn flexibel en kunnen worden aangepast aan de beschikbare tijd en ruimte binnen uw bedrijf. Wij bieden bijvoorbeeld groepstrainingen en personal trainingen aan, zodat uw werknemers kunnen kiezen wat het beste bij hen past.

aandacht trainer
Jaaps_Gym_048

Bedrijfsfitness heeft tal van voordelen, waaronder het verlagen van het ziekteverzuim, het verbeteren van de productiviteit en het verhogen van de betrokkenheid van werknemers. Bovendien kan het helpen om de teamgeest te versterken, binding te creëren en de bedrijfscultuur te verbeteren.

Onze trainers zijn ervaren en hebben de kennis en vaardigheden om uw werknemers te motiveren en te inspireren. We bieden op maat gemaakte programma's aan die zijn ontworpen om uw werknemers te helpen bij het behalen van hun persoonlijke doelen.

We begrijpen dat het belangrijk is om resultaten te zien en daarom bieden we ook regelmatig meetmomenten en feedbacksessies aan. Zo kunnen we de voortgang van uw werknemers bijhouden en hen op de juiste manier ondersteunen.

Voordelen van bedrijfsfitness

Bedrijfsfitness biedt voordelen voor zowel werkgevers als werknemers. Hieronder vind je enkele voordelen van bedrijfsfitness:

Verbeterde gezondheid en welzijn van werknemers: Door bedrijfsfitness aan te bieden, kunnen werknemers tijdens hun werkdag aan lichaamsbeweging doen, wat kan bijdragen aan het verminderen van stress, verbeteren van de gezondheid en het welzijn en verminderen van ziekteverzuim.

Verhoogde productiviteit: Wanneer werknemers regelmatig aan lichaamsbeweging doen, kan dit de productiviteit en concentratie verhogen, wat kan leiden tot een verhoogde efficiëntie op de werkplek.

Lagere ziekteverzuimkosten: Door het aanbieden van bedrijfsfitness kunnen werkgevers het ziekteverzuim bij hun werknemers verminderen, waardoor er minder kosten zijn voor vervanging van werknemers en productieverlies.

Verbeterde teambuilding en binding: Bedrijfsfitness kan fungeren als een teambuilding-activiteit en kan werknemers helpen elkaar op een andere manier te leren kennen en te ondersteunen.

Mogelijke fiscale voordelen: In sommige gevallen kunnen werkgevers belastingvoordelen ontvangen voor het aanbieden van bedrijfsfitnessprogramma's.

Jaaps_Gym_054

Al met al kan bedrijfsfitness een positieve invloed hebben op zowel de gezondheid en welzijn van werknemers als de efficiëntie en productiviteit op de werkplek.

Neem contact met ons op om te kijken wat wij voor uw bedrijf kunnen betekenen!

Ook als ondernemer gebruik maken van onze diensten?

Wij bieden ook bedrijfsabonnementen Personal training/Duo training/smallgroup PT aan. Kom alleen, met zijn tweeen, of drieen en ontvang maandelijks gewoon de factuur op de zaak. U en uw medewerkers/contacten gaan zich gezonder voelen en bewegen van het lichaam zorgt voor minder stress in het hoofd.

Verder kunnen wij heel veel bedrijfswensen specifiek behandelen. Door middel van een individuele kijk op vitaliteit kunnen we, onder andere met beweging, binnen bedrijven enorm veel bedienen.

Ondernemers over Jaap's Gym:

 “Jaap’s Gym heeft ervoor gezorgd dat ik anders over beweging ben gaan denken. Naast de personal training die ik er nu al meer dan een jaar afneem heeft Jaap ook een ruimte voor beweging bij ons in het bedrijf ingericht, mijn medewerkers geïnstrueerd en alle andere zaken hieromheen geregeld. Hierdoor kunnen ik en mijn medewerkers nu, nog steeds door ondersteuning van Jaap’s Gym, elke dag voldoen aan onze beweging!”

JOHAN, DIRECTEUR VAN ENKELE SUCCESVOLLE ONDERMENINGEN IN ENSCHEDE

“In eerste instantie kwam ik bij Jaap’s Gym met pijnklachten aan mijn knieen, na vijf maanden revalidatietraining was ik van de pijn af. Ik kan weer voluit tennissen en skiën, pijnvrij! Nog steeds ga ik naar Jaap’s Gym. Ik ben blessures voor, voel me fitter en leef daardoor prettiger. Ik stimuleer het ook bij mijn collega’s, niets is productiever/prettiger dan lekker in je vel zitten.”

HENRI, ONDERNEMER IN DE AUTOMATISERING IN HENGELO

“Toen ik startte met personal training bij Jaap was het voornamelijk voor de welbekende ‘stok achter de deur’. Elke week een persoonlijke afspraak, de tijd die er voor je genomen wordt en de progressie die ik heb ervaren zorgen ervoor dat ik de training erg leuk vindt. De stok achter de deur heb ik niet meer nodig en ik train nu dan ook voornamelijk zelf. Toch is af en toe evaluatie en de tijd die de trainers in je steken erg prettig om te ervaren.”

ARJAN, SUCCESVOL ONDERNEMER OP INTERNET

Laat uw naam en emailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.