Houd jezelf en je medewerkers fit en vitaal. Niet alleen gezond voor je personeel, maar ook voor je bedrijf!

Bij Jaap’s Gym zorgen we ervoor dat mensen vitaler worden. Dit doen wij door het aanbieden van beweging. Beweging is anders dan naar een sportschool gaan.
Oefeningen waarbij de beweegketen getraind wordt en er coördinatieve uitdaging is, zijn noodzakelijk voor een gezond leven en het ontstressen van uw drukke bestaan. Hier komt Jaap’s Gym om de hoek kijken, ook voor bedrijven!

Ondernemers over Jaap's Gym:

 “Jaap’s Gym heeft ervoor gezorgd dat ik anders over beweging ben gaan denken. Naast de personal training die ik er nu al meer dan een jaar afneem heeft Jaap ook een ruimte voor beweging bij ons in het bedrijf ingericht, mijn medewerkers geïnstrueerd en alle andere zaken hieromheen geregeld. Hierdoor kunnen ik en mijn medewerkers nu, nog steeds door ondersteuning van Jaap’s Gym, elke dag voldoen aan onze beweging!”

JOHAN, DIRECTEUR VAN ENKELE SUCCESVOLLE ONDERMENINGEN IN ENSCHEDE

“In eerste instantie kwam ik bij Jaap’s Gym met pijnklachten aan mijn knieen, na vijf maanden revalidatietraining was ik van de pijn af. Ik kan weer voluit tennissen en skiën, pijnvrij! Nog steeds ga ik naar Jaap’s Gym. Ik ben blessures voor, voel me fitter en leef daardoor prettiger. Ik stimuleer het ook bij mijn collega’s, niets is productiever/prettiger dan lekker in je vel zitten.”

HENRI, ONDERNEMER IN DE AUTOMATISERING IN HENGELO

“Toen ik startte met personal training bij Jaap was het voornamelijk voor de welbekende ‘stok achter de deur’. Elke week een persoonlijke afspraak, de tijd die er voor je genomen wordt en de progressie die ik heb ervaren zorgen ervoor dat ik de training erg leuk vindt. De stok achter de deur heb ik niet meer nodig en ik train nu dan ook voornamelijk zelf. Toch is af en toe evaluatie en de tijd die de trainers in je steken erg prettig om te ervaren.”

ARJAN, SUCCESVOL ONDERNEMER OP INTERNET

Ook als ondernemer gebruik maken van onze diensten?

Wij bieden bedrijfsabonnementen Personal training/Duo training/smallgroup PT aan. Kom alleen, met zijn tweeen, of drieen en ontvang maandelijks gewoon de factuur op de zaak. U en uw medewerkers/contacten gaan zich gezonder voelen en bewegen van het lichaam zorgt voor minder stress in het hoofd.

Verder kunnen wij heel veel bedrijfswensen specifiek behandelen. Door middel van een individuele kijk op vitaliteit kunnen we met beweging binnen bedrijven enorm veel bedienen.

Laat uw naam en emailadres achter en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.