Wij zijn op zoek naar jou!

Afvallen is moeilijk, toch is iedereen die overgewicht draagt wel eens afgevallen. Het moeilijkste is het gewenste gewicht behouden. Hoe je dat doet leer je bij ons tijdens Vitaliteitscoaching. Wij gaan samen werken aan de juiste voorwaarden en de wilskracht die nodig is om gewicht blijvend te verliezen!

Afvallen, waarom is dit zo ontzettend moeilijk?

Gewicht verliezen is ontzettend moeilijk. Bovendien is het niet klaar wanneer je het gewicht verloren hebt, vaak is het er alweer met een jaar bij op. Dit is niet alleen bij jou zo, maar bij 90% van iedereen die een poging doet om af te vallen.

Waarom is het zo ontzettend moeilijk? Omdat het veel minder met voeding te maken heeft, maar veel meer met nieuw gedrag aanleren. Bij Jaap's Gym focussen wij ons op nieuw gedrag aanleren. Wij werken vanuit een wetenschappelijke achtergrond heel structureel naar je doelen toe.

Wij doen dit al jaren op het gebied van beweging. Nu gaan wij ons ook richten op een doel wat vaak gepaard gaat met bewegen, namelijk afvallen. Met onze dietist en kennis van coaching gaan we samen met jou aan het werk om op een vernieuwende manier de strijd aan te gaan met de kilo's.

Extra informatie:

Afvallen door drie keer per week te sporten is onzin! Het gaat niet om de calorieverbranding drie uur van de 168 uren in een week. Leren hoe we wel werkt? Lees HIER meer over de rol van beweging bij afvallen.

Volgens onderzoek zit 90% van de mensen die afvallen door middel van dieeten, binnen een jaar weer op het oude gewicht. Wanneer we kijken naar 3 jaar dan is dit zelfs 95%!

Hoe dit kan? Verklaringen zijn mogelijk dat er geen gedrag veranderd, of wanneer je bepaald eten voor de rest van je leven niet meer mag eten het in het begin heel goed werkt, omdat je geen idee hebt wat je kunt eten. Gaandeweg leer je creatief te worden met hetgeen wat wel gegeten mag worden en wordt de calorieconsumptie weer hoger.

Te zwaar zijn betekent niet per sé ongezond! Er zijn zeker verbanden, maar er zijn ook genoeg mensen met wat meer gewicht en een uitstekende gezondheid. Lees meer HIER.

Wij zijn op zoek naar jou!

heb je wel eens één of meerdere van onderstaande teksten ervaren? Dan is ons traject "Doelen halen" voor jou!

  • Ben jij dieeten zat!? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Natuurlijk zal er wat moeten veranderen aan je voeding, maar wij gaan niet op dieet.
  • Ben je al heel erg vaak afgevallen, om daarna de kilo's weer te zien verschijnen?
  • Ben je altijd aan het balen wanneer je het niet gehaald hebt, een slechte dag hebt gehad en het weer niet gelukt is?
  • Ben je op zoek naar een manier die onderbouwd is op wetenschap en zich niet richt op wat je eet, maar op hoe/waar/wanneer je eet?
  • Ben je op zoek naar een verandering die blijvend is, niet maar één jaar, maar de rest van je leven?

 

Wij gaan graag samen met jou aan het werk om resultaat te halen!

Traject "Doelen halen!" (afvallen)

Tijdens het traject "Doelen halen" (afvallen door gedragsverandering) gaan we samen met jou, en onze eigen dietist, diverse tools inzetten om de gestelde doelen te halen. We gaan voor een oplossing op lange termijn, het traject is dan ook een jaar. Tijdens de intake zullen we speciale doelen stellen en door tijdige evaluatie gaan we deze bespreken en updaten. Zo bewaken we het proces en komen we naar het gewenste resultaat.

Eerst verandering in gedrag, dan pas bezig met voeding. Zo gaan we op een ontspannen en gezonde manier werken, wat ervoor zorgt dat het resultaat blijft, niet voor een jaar, maar voor de rest van je leven!

Wij zijn op zoek naar jou!

Laat je telefoonnummer achter en we bellen je zo snel mogelijk voor meer informatie!

Voer a.u.b. uw naam in
Voer alstublieft een geldig telefoonnummer in.
Vul alstublieft een bericht in.